Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Mokinių prezidentūra

Gimnazisto uniforma turi keistis

20200918 115518

Gimnazijos uniforma – kiekvieno iš mūsų kasdieninė apranga. Dabar dėvime tamsiai mėlyną švarką, pilkus polo marškinėlius, pilkus trikotažinius marškinėlius trumpom rankovėm, pilką džemperį su raidėmis KABG, tamsiai mėlynus ar juodus klasikinio modelio džinsus, merginos dar dėvi sijoną. Šios uniformos dalys lieka.

 

Bet yra ir šis tas naujo. Skubame pranešti, kad uniformoje atsisakyta pilkų marškinių ir kaklaraiščio. Tie gimnazistai, kurie juos turi, žinoma, gali dėvėti. Siūlome prie pilkos spalvos marškinėlių pasirinkti dar vieną jų spalvą: JUODĄ, TAMSIAI MĖLYNĄ arba BALTĄ. Dėvėti pilkos ir pasirinktos spalvos polo marškinėlius, pilkus ir pasirinktos spalvos trikotažinius marškinėlius trumpom ar ilgom rankovėm.

 

Gimnazijos mokinių prezidentūra kartu su gimnazijos tėvų komiteto pirmininke Rasa Ostromeckiene ir direktoriumi vasarą tarėsi dėl tokių uniformos pakeitimų. Yra įmonė, kuri gali tiekti pilkos ir pasirinktos spalvos trikotažinius marškinėlius po 4 eurus (užsisakyti reikėtų internetu). Apžiūrėti marškinėlius galima gimnazijos informacijos centre bibliotekoje.

 

Gimnazijos mokinių prezidentūra

 

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 54 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1311
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5285751
http://1rxpills.com/