Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Paskaita ketvirtokams

20160115 14015220160115 140342Artėja gimnazijos ketvirtokų didžiųjų apsisprendimų ir išbandymų  metas. Todėl visi abiturientai susirinko aktų salėje išgirsti jiems svarbios informacijos.

Studijų galimybes užsienyje pristatė „Kastu“ prezentatorius Tadas Raižys. Jis labai trumpai, aiškiai, su pavyzdžiais pasakojo apie studijas Anglijoje, Škotijoje,  Danijoje, Nyderlanduose, Švedijoje. Ketvirtokai sužinojo, kokių mokymosi rezultatų reikia, kokia yra stojimo tvarka,  kaip finansuojamos studijos užsienyje, kas gali atsakyti į abiturientams rūpimus klausimus apie šias studijas.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui A. Bradulskienė aiškino abiturientams, kokia valstybinių ir mokyklinių egzaminų pasirinkimo ir laikymo tvarka: mokinys turi pasirinkti mažiausiai du egzaminus, daugiausiai – septyni.  Juos pasirinkti reikia iki vasario 29 dienos.

Karjeros koordinatorė R. Marozienė priminė gimnazistams 2016 metų stojimo į aukštąsias mokyklas tvarką ir naujus sugriežtintus reikalavimus dėl būtinų išlaikyti valstybinių egzaminų skaičiaus, norint studijuoti universitete ar kolegijoje.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Aldona Bradulskienė

Karjeros koordinatorė Rita Marozienė  

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 201 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5310344
http://1rxpills.com/