Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Kūno kultūra

Krepšinio turnyras 3x3 „Rūkymas ar sveikata“

Lapkričio 19 d. Kaišiadorių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras pakvietė rajono mokyklų, taip pat Birštono ir Kauno Rokų gimnazijų merginų ir vaikinų krepšinio komandas atvykti į krepšinio turnyrą 3x3 „Rūkymas ar sveikata“, skirtą tarptautinei nerūkymo dienai paminėti. 3x3 2015 11 19

Algirdo Brazausko gimnazijos sporto salėje žaidė net 36  įvairaus amžiaus komandos. Sėkmingai šiose varžybose dalyvavo ir mūsų gimanzijos komandos. I vietą vaikinų 10-tų klasių grupėje iškovojo Rimantas Kirkickas (II fg), Mantvydas Lazauskas (II a), Vytenis Norkūnas (II fg) ir Rokas Tamulevičius (II fg).

Merginų grupėje II vietą laimėjo komanda, kurioje žaidė Augustė Barzdaitė (IV hs1), Evelina Kanaševičiūtė (III), Miglė Sunelaitytė (III) ir Ema Tkačiovaitė (II fg).

Vitoldas Maksimovas (III), Dominykas Šalvaitis (III bm-ft), Arnas Vansevičius (III) ir Kymantas Vitkauskas (III) 11-tų klasių grupėje liko III vietoje.

Nedaug trūko, kad ir ketvirta mūsų gimnazijos komanda, kurios sudėtyje buvo Edgaras Jastrembskis (I a), Vytautas Jūras (I a), Ignas Mikulis (I f) ir Justas Žilinskas (II b) taip pat iškovotų medalius.

Šiose varžybose teisėjavo gimnazistai Arvydas Ivanauskas, Gabrielius Kičas, Mantvydas Lazauskas, Vitoldas Maksimovas, Dominykas Šalvaitis, Rokas Tamulevičius, Lukas Urbonas ir Kymantas Vitkauskas.

Daugiau apie turnyrą: Turnyrinės lentelės, KaišiadoriųVSB

 

Kūno kultūros mokytojas Dainius Tamulevičius

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 263 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5309181
http://1rxpills.com/