Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

Išvyka į „ArtVilnius’21“

1Taikomosios ir akademinės dailės studijos nariai aplankė tarptautinę šiuolaikinio meno mugę „ArtVilnius’21“. Didžiausias vizualiųjų menų renginys Rytų regione, šiuolaikinio meno mugė „ArtVilnius’21“, ir šiemet visus kvietė rudenį, spalio 15-17 d., į parodų ir kongresų centrą „Litexpo“.

Šiemet „ArtVilnius’21“ meno mylėtojus kvietė su nauju šūkiu „Nereikia būti meno žinovu, kad jis tave įaudrintų”. Pasak „ArtVilnius’21“ vadovės Dianos Stomienės, šis šūkis dar kartą visiems primena, kad meną kolekcionuoti gali daugelis. Trijose „Litexpo“ salėse vykusio „ArtVilnius’21“ programoje dalyvavo 55 galerijos iš 12 pasaulio šalių: Lietuvos, Prancūzijos, Baltarusijos, Vokietijos, Ukrainos, Albanijos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Danijos, Italijos ir Rumunijos.

Vienas iš svarbiausių „ArtVilnius’21“ akcentų – šiuolaikinio meno kūriniai ant popieriaus (piešiniai, koliažai, grafika, objektai). Kaip ir kasmet, mugėje buvo eksponuojamos visos medijos: tapyba, fotografija, skulptūra, performansai, instaliacijos ir t.t.

 

Mintys po parodos

„Aš per parodą ir po parodos pajutau, ką kiekvienas tapytojas bandė išreikšti, jų emociją, gamtą, meilę, liūdesį, tautą bei, svarbiausia, save.“ Karina Dzimidavičiūtė, II fg2

„Ši paroda liks ne tik atmintyje, bet ir širdyje.“ Marija Žalianekaitė, III hs2

„Paroda praturtino kūrybinėmis idėjomis ir paliko neišdildomą įspūdį!“ Gintautė Mackevičiūtė, IVhs

„Iki šiol man niekada nebuvo tekę dalyvauti didesnio masto meno parodoje, tad po šio karto išsinešiau daugybę prisiminimų, gerų įspūdžių, įkvėpimo ir idėjų.“ Justė Lekavičiūtė, III hs1

 

Karina Dzimidavičiūtė II fg2

 

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 87 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1311
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5286479
http://1rxpills.com/