Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

Moksleivių praktikos forumas

img 9348Rugsėjo 21 d. kelios trečių klasių mokinės kartu su fizikos mokytoja Gražina Kairevičiene dalyvavo Kauno technologijos universiteto organizuotame „Moksleivių praktikos forume“. Renginys tęsėsi visą dieną, jame buvo skaitomi pranešimai, vyko įdomios panelinės diskusijos, kurių metu priimti sprendimai turėjo tapti reikšmine Lietuvos strateginio plano dalimi ateityje.

Forumo metu moksleiviai galėjo ne tik klausyti pranešimų bei semtis įkvėpimo, bet ir gyvai užduoti klausimus diskusijų dalyviams. Buvo aptariamos įvairios moksleiviams aktualios temos nuo ateities profesijų ir jų kitimo dėl nuolatinio technologijų tobulėjimo iki finansinio raštingumo bei emocinio intelekto reikšmės šiuolaikiniame pasaulyje. Moksleiviai taip pat turėjo galimybę susipažinti su darbu pažangiose Lietuvos įmonėse, o mūsų gimnazistės taikliai pademonstravo savo žinias keliose rungtyse ir žaidimuose.

„Moksleivių praktikos forumas“ paskatino ne tik susidomėti ateities karjeros galimybėmis, bet ir padrąsino kurti savo ateitį patiems bei imtis veiksmų jau dabar. Dabartis – tai pokyčių metas, todėl būtent šiuo metu priimami sprendimai gali kardinaliai pakeisti žmonijos gyvenimą.

 

Ieva Jurevičiūtė, IIIbm

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Kovas 2023
Pr A T K P Š S
5
11
12
17
18
19
23
25
26

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 229 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5308158
http://1rxpills.com/