Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Neformalus ugdymas

Informatikos akademijos narių išvyka

Lapkričio 26 dieną gimnazistai - „Informatikos akademija - I“ nariai - ir keletas mokytojų vyko į Vilniaus Litexpo rūmuosevv vykusią parodą „Mokykla be sienų 2016". Ten jie savanoriavo renginyje „Saugus internetas – saugi mokyklos bendruomenė", kurį vedė Saugesnio interneto programos metodininkės lektorės I. Kupčiūnienė, J. Pigulevičienė ir T. Kriliuvienė. Įvadinį žodį tarė Asta Buinevičiūtė, ITC Tarptautinių tinklų skyriaus vedėja.

Gimnazistų darbas buvo labai įdomus. Susiskirstę į komandas ir naudodami planšetes iPad akademijos nariai kartu su mokytojais ir jaunimu dėliojo „Grėsmių internete matricą“ bei apibūdinimus prie kiekvieno žmogaus profilio nuotraukų. Kiekvienoje komandoje dalyvavo po du akademijos narius, kurie buvo kiekvienos komandos konsultantais. Pasibaigus paskaitai visi akademijos nariai už savanorystę buvo apdovanoti vertingomis dovanomis.

Be to, parodoje buvo daug kitų įdomių dalykų - nuo inžinerijos ir robotikos stebuklų iki 3D spausdintuvų ir virtualiosios realybės. Visi nariai mėgavosi įvairiomis parodos metu vykusiomis pramogomis: pasivažinejo riedžiu, stebėjo eksperimentus. Visi, ir Informatikos akademijos nariai, ir su jais keliavusios mokytojos ilgai prisimins šią išvyką.

 

Mokinės Agnė Menšikovaitė, hs, ir Gabrielė Girdvainytė, If

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Vasaris 2022
Pr A T K P Š S
2
3
4
6
9
13
16
19
20
23
27

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 209 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5310186
http://1rxpills.com/