Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Administracinė informacija

Susitikimas su mėgstamu jaunimo aktoriumi

Gimnazijos aktų salėje renginys prasidėjo ... repu. Repavo teatro ir kino aktorius Marius Repšys. Tai spalvinga asmenybė, jaunimo mėgstamas žmogus. Jo sukurti vaidmenys filmuose „Šventasis“, „10 priežasčių“ apdovanoti „Sidabrinės gervės“ apdovanojimais, „Auksinį scenos kryžių“ aktorius gavo už vaidmenį spektaklyje „Išvarymas“. Ne viskas M.Repšio kūrybiniame kelyje buvo rožėmis klota – aktorius sirgo depresija. Visi išgyvenimai, sunkumai ir jų įveikimas aprašytas jo knygose „Heraklis Nr.4“ ir „Šokis su tamsa“  (kartu su K.Petryla). Autorius išsamiai papasakojo apie kelius, vedančius iš akligatvių. Jis ragino nebijoti kreiptis pagalbos į artimuosius, gydytojus ir nelikti vienam su savo problema. Dalijo patarimus gimnazistams, atsakė į gausybę klausimų, teigė, jog visi žmonės yra talentingi, tik reikia surasti savo nišą ir mylėti tai, ką darai. Merginos nepraleido progos su aktoriumi nusifotografuoti.

Šis moksleivių psichologinį atsparumą stiprinantis renginys yra viena iš daugelio Projekto „Saugios aplinkos mokykloje kūrimas II“ dalių.

 

IMG_7309 IMG_7310 IMG_7311 IMG_7322 IMG_7335 IMG_7344 IMG_7350 IMG_7352

 

Bibliotekininkė Regina Demjanovienė                                                                            Ritos Tadarauskienės fotografijos 

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 224 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5309358
http://1rxpills.com/