Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Vasaros stovykla

Mielas moksleivi,

atsakingai užbaik mokslo metus, linksmai atšvęsk Jonines ir… birželio 28 d. - liepos 2 d.

atvyk pas mus į vasaros stovyklą

„Būk gimnazistas-2021”

Čia su Tavim bendraus ir įdomius užsiėmimus ves patyrę gimnazijos mokytojai ir kiti bendruomenės nariai: psichologas, socialinis pedagogas, bibliotekininkės, mokinių savivaldos atstovai.

Susipažinsi su gimnazija, jos bendruomene. Pakviesime Tave pabūti istoriku, matematiku, tyrėju, kūrėju, sportininku, žurnalistu, nes turėsi galimybę dalyvauti „Vandens tyrimų laboratorijos“ veikloje, pabūti   gimnazijos laikraščio „Rašaluoti pirštai“ korespondentu, kino klubo „Dublis“ nariu, dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse, pašokti bendroje repeticijoje su aerobikos grupe „Diva“ ir modernaus folkloro studija „Čiutyta“.

Stovykloje Tavęs lauks smagūs patyrimai: kiekvieną dieną pietausite restorane „Toskana“; planuojame aplankyti Žaslių tradicinių amatų centrą ir dalyvauti šimtalapio kepimo edukacinėje programoje, apsilankyti buvusio gimnazijos mokinio Ernesto Vaičiaus sraigių ūkyje „Aspersa“ ir pasivaišinti sraigių patiekalais; nuvyksime pas senojo puodininkystės amato puoselėtoją, dailininkę Kristiną Zazerskienę, lipdyti iš molio; dalyvausime ekskursijoje „Pažintis su Kaišiadorių miesto istorija“ kartu su Kaišiadorių turizmo ir verslo informacijos centro gidu Aurelijumi Balčiūnu.

Mes laukiame Tavęs!

 

Gali kreiptis dėl smulkesnių detalių į stovyklos vadovę, socialinę pedagogę Daivą Janonienę tel. 861435921,

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 322 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5311000
http://1rxpills.com/