Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Verta perskaityti

Knygos laukia jūsų

     scan0004  scan0005  scan0003  scan0004 

 

Lowry L. Sūnus.- Vilnius: Alma littera, 2020.- 320 p.

Suradę ją savo pakrantėje pavadino Vandenų Klere. Ir niekas nežinojo, kad ji atsidangino iš bendruomenės, kurioje nebuvo jausmų ir spalvų. Kad būdama trylikos tapo gimdytoja. Kad keturiolikos jau išnešiojo savo Produktą. Klerė turi sūnų. Tačiau nežinojo kas jam nutiko. Kuo jis vardu? Ar jis išvis gyvas? Tikėtasi, kad jinai jį užmirš, bet tai buvo neįmanoma. Taigi Klerė įveiks visas kliūtis, kad surastų savo vaiką, net jeigu prireiktų neįsivaizduojamos aukos.

 

 

Lowry L. Žinianešys.- Vilnius: Alma litera, 2019.- 157 p.

Miestelio ramybė sudrumsta. Utopinė jo bendruomenė anksčiau mielai įsileisdavo kiekvieną atvykėlį, o štai netrukus kelias į Miestelį svetimšaliams bus atkirstas. Nedaug kas, be Matijo, gali pereiti grėsmingąjį Mišką, todėl jam ir tenka išnešioti pranešimus, kad Miestelis bus uždarytas. Bet šįkart ir Matijui Miškas labai priešiškas, skindamasis per jį kelią, vaikinas stato savo gyvenimą ant kortos.

 

 

Lowry L. Siuntėjas.- Vilnius: Alma littera, 2018.- 189 p.

Didelės vidinės įtampos kupina apysaka apie tobulai sutvarkytą ateities visuomenę. Tačiau herojus Jonas skausmingai suvokia, kiek daug tokia visuomenė yra praradusi... Šis neįprastos išmonės kūrinys bet kokio amžiaus skaitytoją privers mąstyti apie žmonijos dabartį ir ateitį, apie stulbinančius laimėjimus ir skaudžius praradimus. Knyga apdovanota Niūberio medaliu.

 

Lowry L. Mėlyna sruoga.- Vilnius: Alma littera, 2018.- 191 p.

Raiša našlaitė Kira gyvena pasaulyje, iš kurio silpnieji išmetami. Ji baiminasi dėl savo ateities ir suvokia, kokios paslaptys ir mįslės ją supa. Jos sumanymo atskleisti tiesą apie savo pasaulį ir išsiaiškinti, kas egzistuoja už jo ribų, niekas neturi sužinoti.

 

Bibliotekininkės

 

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 195 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5310300
http://1rxpills.com/