Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Apie gimnaziją

Netikėta pamoka

Gimnazijoje viešėjo amerikiečiai, NATO nariai iš Pabradės.

Susitikimo tema – pamoka „British or American English – which is easier?“ gimė, kai mokiniai anglų kalbos pamokose teigdavo, kad amerikietiška anglų kalbos versija jiems yra daug lengvesnė ir suprantamesnė. Mokiniai iki susitikimo išsakė savo argumentus ir atliko testą, o svečiai tą patį testą atliko susitikimo metu, pasidalino asmenine bendravimo su britais patirtimi.

Viską apibendrinus tapo aišku: „American English is easier and more acceptable.“ Visi šiltai bendravo prie kavos, arbatos puodelio, ragavo gimnazisčių Simonos ir Arianos keptus pyragus.

Karių nuomone, susitikimas buvo puikus: „We had a blast!“ Netikėtai užsimezgusią draugystę nutarėme pratęsti Pabradėje. Susitikę kalbėjome apie šalių tradicijas, kultūrą ir labai skirtingą kūno kalbą. Nusprendėme, kad svarbu pažinti ir mokėti ir akimis, ir judesiais perteikiamus ženklus. Kitas susitikimas – pamoka vadinsis „Differences of Body language“. Planuojame surengti draugiškas krepšinio varžybas, kurios galbūt dar labiau sustiprins ryšius ir paskatins tolimesnį bendravimą.

 

IMG_1157 IMG_1163 IMG_1168 IMG_1174 IMG_1180 IMG_1185 IMG_1188 IMG_1189

 

Anglų kalbos mokytoja Dainora Melinskienė

Fotografijos Manto Kinderevičiaus

 

 

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 62 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1311
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5285977
http://1rxpills.com/