Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Erasmus+ strateginių partnerysčių projektas „High five“

Norėdami pasidžiaugti pristatome tarptautinį projektą „International High Five - Career's Portfolio“, kuriame dalyvauja beveik pusė gimnazistų. Kiekvienas šiame projekte turi savų tikslų: susirasti draugų, tobulinti anglų kalbos gebėjimus, analizuoti savo gebėjimus, mokytis pristatyti save, rinkti informaciją apie profesijas ir mokymosi kelius, išvykti mokytis į užsienį... Gimnazistai gaus Europos pasą, kuris padės studijuojant, įsidarbinant.

Ką gimnazistai nuveikė? Pirmiausiai mokėsi save pristatyti: fotografavo įvairias savo emocijas, jas apibūdino angliškai, humoristiškai lygino save su kokiu nors gyvūnėliu. Veikla patiko, nes prisistatymai linksmi ir nuoširdūs. Radijui „Devintoji banga“ teko pristatyti gimnaziją – sukurti filmuką, kalėdinį sveikinimą partneriams iš Lenkijos, Italijos, Graikijos, Turkijos, Rumunijos.

Antrasis darbas – anketos su savianalizės elementais pildymas angliškai. Padėjo savos žinios, google vertėjas, mokytojai. Buvo įdomu.

Trečioji labai kūrybiška užduotis – koliažo kūrimas. Gimnazijos III aukšte gausu gimnazistų darbų, kuriuos atlikti padėjo dailės mokytoja Andromeda Ostašenkovienė.

Toliau rinksime informaciją apie savo įgytas kompetencijas: dalyvavimą olimpiadose, konkursuose, meninėje veikloje, fiksuosime įvairius gerus darbus, pasiekimus. Tai nebus sunku, nes visa tai paliudys įvairūs padėkos raštai, sertifikatai.

Bus ir labai sudėtingų užduočių, pavyzdžiui, asmeninės energijos valdymas. Bandysime ... Tikimės, padės kūno kultūros mokytojai.

 


CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/koliazai/

 

Mokytoja Rita Marozienė

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 485 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5319311
http://1rxpills.com/