Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Projektai

Verslas – patraukliausia alternatyva jaunimui

GimnazistaiRimantas PetrauskasVasario 25 dieną trisdešimt du III-IV klasių gimnazistai - „ekonomistai“ ir šiaip besidomintys verslu Kaišiadorių turizmo ir verslo informacijos centre dalyvavo renginyje „Verslas – patraukliausia alternatyva jaunimui“.

Apie verslą, jo pasirinkimo priežastis, verslo galimybes Kaišiadorių rajone, Lietuvoje ir užsienyje pasakojo jaunieji verslininkai: Justinas Docka, UAB „Lileta“ direktorius, Giedrius Venckūnas, UAB „Gimona“ direktorius ir muzikos grupės „Belkanto“ narys, Deimantas Pinelis, UAB „Deiteka“ direktorius, taip pat jau gerai žinomi rajono verslininkai Mindaugas Vaicekauskas, UAB „Savingė“ direktorius, Rita Gliaudelienė, VšĮ „Moters sveikatos centras“ direktorė, Dovilė Barysienė, Kaišiadorių TVIC vadybininkė.

Labai didelį susidomėjimą sukėlė Rimanto Petrausko, baigusio Žiežmarių vidurinę mokyklą ir iki šiol gyvenančio Žiežmariuose, pasakojimas apie savo verslą: jis nuo 2009 m. kuria programinę įrangą tarptautinei valiutų prekybos rinkai, o jo parašyta knyga „How to Start Your Own Forex Signals Service“ yra perkama visame pasaulyje.

VDU docentas bei Verslo praktikų centro direktorius Dr. Osvaldas Stripeikis tiesiog užvaldė gimnazistus savo įžvalgomis apie verslumą ir kiekvieno asmens motyvaciją bei pasirinkimo alternatyvas. Ko gero, dauguma jaunuolių grįžę namo turėjo apie ką pamąstyti, o gal ir iškėlė sau klausimą: „Ar teisingai pasirinkau savo ateities kelią?“

Dėkojame buvusiam mūsų mokiniui Justinui Dockai, gerbiamai Ritai Gliaudelienei, LLS (liberalų) štabo vadovei Žydrūnei Luneckaitei ir Kaišiadorių turizmo ir verslo informacijos centrui už įdomų ir naudingą renginį.

Karjeros koordinatorė Rita Marozienė

Ekonomikos ir verslumo mokytoja Rasa Suslavičienė

Nuotraukos Rasos Suslavičienės

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 204 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5310064
http://1rxpills.com/