Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Projektai

Paskutinė Erasmus+KA1 projekto veikla - kursai Kipre

20151128 114921IMG 8477ersmusLapkričio 23-28 dienomis įvyko paskutinis planuotas Erasmus+ KA1 projekto „Kūrybiškumo ir inovatyvumo ugdymas gimnazijos veikloje“ mobilumas – mokytojų kvalifikacijos tobulinimo kursai Kipre, „Emphasys Centre“ mokymo centre. Kursuose dalyvavo matematikos mokytoja Roma Greičiutė, geografijos mokytoja Asta Tamulevičienė bei matematikos ir informacinių technologijų mokytoja Vilma Dzimidavičienė. Pagrindinis kursų „IKT priemonės pedagogams“ („Technology tools for Educators“) tikslas buvo supažindinti mokytojus su naujausiomis IKT mokymo technologijomis, ištirti geriausią technologijų panaudojimo klasėje praktiką ir aptarti būdus, kaip gerinti mokinių pasiekimus naudojant įvairias mokymo aplinkas, pritaikyti patogiausią klasės valdymo būdą, organizuoti darbą bei mokinius sudominti pamokoje naudojant technologijas.

Pagrindinis kursų lektorius Nicolas Moudouros, IKT ekspertas, supažindino su mokymo aplinkomis Edmodo, ClassDojo, BlendSpace, Google classroom. Išmokome, kaip savo darbe pritaikyti Dropbox, EdPuzzle ir skaičiuoklę MS- Excel vertinant mokinius. Kūrėme dalyko tinklalapius, kuriuos papildę savo metodine ir mokomąja medžiaga turėsime puikias dalykų mokymo aplinkas.

Kursuose ne tik patobulinome informacinių technologijų naudojimo kompetencijas, bet ir bendrąsias kompetencijas, ypač  bendravimą užsienio kalba, nes kursų dalyviai buvo ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Graikijos, Rumunijos. Turėjome pristatyti savo šalį ir mokyklą, pamatėme kitą šalį ir susipažinome su jos istorija ir papročiais, lankėmės netoli Nikosijos esančiame Apaštalo Marko licėjuje. Darbo savaitė prabėgo labai greitai – grįžome kupinos naujų idėjų ir minčių. Kursuose įgytos žinios ir gebėjimai padės įdomiau organizuoti ugdymo turinį ir išplės mokymosi galimybes. Šis projektas finansuojamas, remiant Europos Komisijai, „Erasmus+“ programos lėšomis, kurią Lietuvoje administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

„Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai. Šis kūrinys atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą.”

Informacinių technologijų mokytoja Vilma Dzimidavičienė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 198 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5310204
http://1rxpills.com/