Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Projektai

Mokytojų - Erasmus + projekto dalyvių - kursai Ispanijoje

Mokymai vyko 5 grupėse, buvo puiki galimybė lyginti skirtinų įrenginių privalumus ir skirtumus mokymų metu. Daugiausia teko bendrauti su rumunų mokytojų grupe: susipažinome, pabendrauvome, gilinome anglų kalbos įgūdžius.
Dėstytojai mokymų dalyvius supažindino su įvairiomis programomis, skirtomis iPad ir Android įrenginiams. Tai buvo puikus pavyzdys, kaip dirbti klasėje, kai mokiniai atsinešama į pamoką skirtingas mobiliąsias įrangas. Dėstytojų pateiktos užduotys leido pažinti Katalunijos aikštę, La Ramblos gatvės vaizdus, kalbinti vietinius žmones ir sukurti vaizdo filmą pasirinkta tema. Refleksijos metu sužinojome ne tik savo, kolegų klaidas, bet praturtėjome žiniomis apie Ispaniją:  architektūrą, vietinius gyventojus, jų kasdienybę.

Taip pat išsamiai susipažinome su Google Drive programa, jos ypatumais ir QR kodų sistema. Išklausę teorinę medžiagą, atlikome praktines užduotis: mokėmės kurti pamokos planą, testus, juose talpinti nurodytus objektus ir koduoti informaciją, išbandėme „apverstos klasės" kūrimo priemones.
Kursuose ne tik patobulinome informacinių technologijų naudojimo, ypač mobiliųjų įrenginių, kompetenciją, bet ir bendrąsias kompetencijas: bendravimą užsienio kalba, tarpkultūrinį bendravimą ir bendradarbiavimą, individualaus ir mokymosi grupėje organizavimą ir kt.
„Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai. Šis kūrinys atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą.”

Matematikos mokytoja Danutė Čiurinskienė, 

anglų kalbos mokytoja Vilma Kanclerienė,

informacinių technologijų mokytoja Ingrida Kupčiūnienė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 242 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5309266
http://1rxpills.com/