Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Informacinės technologijos

„Ateities inžinerijos“ kūrybinės dirbtuvės gimnazijoje

Lapkričio 22 dieną gimnazijoje svečiavosi 6 dėstytojai iš Vilniaus Gedimino technikos universiteto, kurie nuo 12 iki 16 valandos vedė projekto „Ateities inžinerijos“ teminius užsiėmimus mūsų, Elektrėnų „Versmės“ (10 mokinių) ir Kruonio gimnazijų (8 mokiniai) mokiniams. Mūsų 17 gimnazistų, nors gimnazijoje vyko mokytojų streikas, pakankamai aktyviai dalyvavo veiklose, o tai rodo, kad jie laisvai rinkosi temas ir mokėsi. Modulio „Naujo pramonės gaminio kūrimas“ dėstytojai D. Makutienienei teko dirbti ir su naujokais, ir su pažengusiais mokiniais naudojantis programa AutoCAD. Šio modulio veiklą gimnazijoje padėjo vykdyti dailės mokytoja Andromeda Ostašenkovienė. Didžiausio mūsų gimnazistų susidomėjimo sulaukė modulis „Bitkoinai: virtualiųjų valiutų technologijos“. Ši sritis sujungia logikos matematiką, ekonomiką, informatiką. Virtualių valiutų egzistavimo paslaptis dėstė dėstytojas Eugenijus Paliokas ir Rytis Bieliauskas, o šalia buvo matematikos mokytoja Sandra Kavaliauskienė. Modulio „Android programėlių kūrimas“ teorinėje dalyje mokiniai suvokė spalvų, raidžių prasmę programų pavadi“uose, išbandė progravimo aplinkos Android Studio paleidimą. Modulio „Vaizdo klipo kūrimas“ dėstytojas Artūras Kavaliauskas pasidalino savo žiniomis.
Labai įdomus ir praktiškas buvo modulis „Roboto prototipo kūrimas“,kurio vadovas Gintaras Jonaitis. Dalyviai išbandė Arduino platformos komponentus bei roboto prototipą. Šios temos veiklą gimnazijoje kuruoja fizikos mokytojas Rokas Jackevičius. 
Kūrybinės dirbtuvės baigėsi, toliau laukia projektinių darbų rengimas. Vasaris ne už kalnų, kai reikės pristatyti savo ateities inžinerijos projektinius darbus.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15

„Ateities inžinerija" projekto gimnazijoje koordinatorė Ingrida Kupčiūnienė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 230 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5311951
http://1rxpills.com/