Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Geografija

Mūsų gimnazistai geomokslų olimpiadoje

LGO2018 m. kovo 2 dieną VU Geomokslų institutas moksleivius sukvietė į 1-ąją Lietuvos geomokslų olimpiadą. Tai puiki proga pasitikrinti savo žinias apie mūsų planetą, taip pat iškovoti teisę atstovauti Lietuvai tarptautinėje Žemės mokslų olimpiadoje.

Pirmojo etapo metu buvo vertinamos teorinės mokinių žinios geomokslų (geologija, fizinė geografija, hidrologija, meteorologija, astronomija) ir kiek tai susiję su užduočių sprendimu chemijos, fizikos, matematikos srityse. 

Antrojo etapo metu bus vertinamos ne tik teorinės bei praktinės žinios, bet mokinių kūrybiškumas, kritinis mąstymas, komandinio darbo įgūdžiai, anglų kalbos žinioms ir kt. Olimpiados metu 4 geriausiai pasirodę mokiniai įgyja teisę atstovauti Lietuvai IESO (Tarptautinė Žemės mokslų olimpiada (angl. International Earth Science Olympiad)).

Pirmajame etape dalyvavo 119 moksleivių iš visos Lietuvos. Iš mūsų gimnazijos olimpiadoje dalyvavo šešios gimnazistės, tai Augustė Matuliukštytė (Ifg), Ieva Jurevičiūtė (Ifg), Simona Jurevičiūtė (Ifg), Greta Gabrėnaitė (IIfg), Augustina Šareikaitė (IIIft-bm) ir Paulina Šakaitė (IIIbm).

Geomokslų olimpiadoje puikiai sekėsi Ievai Jurevičiūtei ir Augustinai Šareikaitei. Jos pakliuvo tarp geriausių ir yra pakviestos į antrąjį etapą.

Daugiau skaitykite  http://www.lgeo.chgf.vu.lt/wp-content/uploads/2018/03/Vertinimo_komisija_galutinis_2018.pdf

Linkime Ievai ir Augustinai sėkmės antrajame olimpiados etape.

 

Geografijos mokytoja Asta Tamulevičienė 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 50 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1311
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5286060
http://1rxpills.com/