Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Ekonomika

Laimėjimas tarptautiniame mokomųjų mokinių bendrovių konkurse

Laimėjimas tarptautiniame mokomųjų mokinių bendrovių konkurse

 

Kovo 10-12 d. 3sv1 klasės mokomoji mokinių bendovė (MMB) „Beauty Body Design“ (įvairių aksesuarų gamyba) dalyvavo tarptautinėje Europos MMB mugėje – konkurse Latvijos sostinėje Rygoje. Didžiausiame Rygos prekybos ir pramogų centre „Ryga Plaza“ prekiavo arba savo teikiamas paslaugas pristatė 111 mokinių komandų iš 11 Europos šalių: Latvijos, Lietuvos, Estijos, Švedijos, Suomijos, Olandijos, Norvegijos, Danijos, Belgijos, Vokietijos, Didžiosios Britanijos. Renginio šeimininkai suskaičiavo per 500 svečių. Mugę aplankė Latvijos prezidentas Valdis Zatleris, švietimo ir mokslo ministras, žymūs Latvijos verslininkai, Swedbank vadovai. Bendrovių darbą vertino 30 narių komisija.

Geriausios MMB titulą laimėjo Klaipėdos Ažuolyno gimnazijos bendrovė „Fold Bin“, vadovaujama 2011 metų Mokytojo premijos laureato Edmundo Kvederio.

Mūsų MMB „Beauty Body Design“, atstovaujama bendrovės prezidentės Inesos Strašnovos ir Lauros Karvelytės, laimėjo vieną iš 5 nominacijų – „The best sales team“ („Geriausia pardavimų komanda“), kuri suteikiama už puikius rinkodaros metodus: gerą prekės ir kainos santykį, pardavimo vietos įrengimą, prekės reklamą, pakuotės patrauklumą ir darbą su pirkėjais. Merginos įdėjo daug pastangų, kad bendrovės stendas, reklaminis 1 minutės filmukas, pardavimų technika išsiskirtų iš kitų dalyvių. Savo prekes jos siūlė 4 kalbomis: lietuvių, latvių, rusų, anglų.

Kovo 11 diena buvo sėkminga ir asmeniškai Inesai Strašnovai. SWED bankas, pagrindinis mugės rėmėjas, organizavo „Simpatijų komandos“ rinkimus. „Simpatijų komanda“ (Latvija) laimėjo 100 latų, t. y. apie  500 litų. Toks pats apdovanojimas laukė ir Inesos.

MMB „Beauty Body Design“ pergalė tarptautiniame konkurse yra pirmoji iš rajone veikusių ir veikiančių mokinių mokomųjų bendrovių.

 


CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/ekonomikosmuges/

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 184 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5312409
http://1rxpills.com/