Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Pasiekimai

Sveikiname

Kauno technologijos universitete (KTU) vasario 2 d., šeštadienį, vyko Tarptautinis informatikos ir informatinio mąstymo konkurso „Bebras" II-asis2 etapas, kuriame nugalėtojų diplomais ir pagyrimo raštais buvo apdovanoti geriausiai pasirodę jaunieji informatikai iš Kauno miesto, rajono ir regiono mokyklų bei gimnazijų.
Konkursas vyskta dviem etapais. Pirmojo etapo, vykusio 2018 m. lapkričio 5–16 dienomis, dalyvių skaičius Lietuvoje siekė net 44 tūkst., o visame pasaulyje – daugiau nei 2 milijonai dalyvių iš daugiau nei 60 šalių. Konkurse dalyvavo visų amžiaus grupių moksleiviai.
„Bebras" yra tarptautinė iniciatyva, kurios tikslas – skatinti informatiką (taip pat kompiuterių mokslų studijas ar kompiuteriją) ir informatinį mąstymą ne tik tarp įvairaus amžiaus mokytojų ir mokinių, bet ir plačiajai visuomenei.Konkurso antrasis etapas vyksta 7 aukštosiose Lietuvos mokyklose, tarp kurių yra ir KTU Informatikos fakultetas (IF). Į fakultetą buvo kviečiami 140 dalyvių iš Kauno miesto ir rajono mokyklų.

Geriausiai antrajame etape KTU Informatikos fakultete uždavinius sprendusiems mokiniams buvo įteikti pagyrimo raštai, fakulteto suvenyrai ir renginio rėmėjų „OHO" kryžiažodžių trijų mėnesių pasirinkto žurnalo prenumerata.

 Pagyrimo raštas kategorijoje "Jauniai" (10 klasė) atiteko  Augustei Matuliukštytei iš II fg klasės. Sveikiname.

Daugiau informacijos http://bebras.lt/

 Informacinių technologijų mokytoja Ingrida Kupčiūnienė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 213 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5311842
http://1rxpills.com/