Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Mokinių prezidentūra

EGO dienelė

Gimnazijoje vyko tradicinis renginys, skirtas Teatro dienai paminėti, EGO diena. Norinčių dalyvauti šiame renginyje buvo maždaug pusė gimnazistų klasių. Tokią statistiką parodė apklausa „Facebook‘e“, gimnazijos mokinių grupėje. Artinantis renginio dienai, norinčių dalyvauti renginyje skaičius vis mažėjo. Iš EGO dienos liko tik EGO dienelė.

Norime pasidžiaugti mūsų I fg ir I hs klasėmis. I fg klasės pasirodymo tema – „Retro“. I hs tema – „Ateiviai“. Kostiumai, makiažas, sušokti šokiai pagal pasirinktą muziką atrodė įspūdingai. Dalyviai patyrė daug teigiamų emocijų. Ia klasės gimnazistams pritrūko gal drąsos, gal organizuotumo, kad išeitų į sceną. Bet savo apranga ir jie išsiskyrė.

Žiuri komisijai (ketvirtokams Erikai ir Rokui, pirmokei Miglei, mokytojai Rasai S.) beliko tik padėkoti dalyviams ir juos apdovanoti.

Į renginį susirinko gausus žiūrovų būrys. Džiaugėsi kartu su pirmokais, plojo ir antrokai, ir trečiokai, ir ketvirtokai.

O kaip kitais metais? Šią šventę teks pamiršti? Kaip galėtume ją pakeisti, kad ji taptų vėl visiems svarbi ir įdomi? Padiskutuosime apie tai mokinių savivaldos susirinkime. Klasių seniūnai, aptarkite tai su bendraklasiais!

 


CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/17ego/

 

Gimnazijos mokinių prezidentūra

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 359 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5313870
http://1rxpills.com/