Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Koordinuojanti darbo grupė

2013 m. balandžio 11 d. metodinės tarybos posėdis

Svarstyta

1. Gimnazijos dokumento projekto ,,Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazijos projektinio darbo rengimo, pristatymo, vertinimo ir saugojimo tvarka“( vadovaujantis Brandos darbo vertinimo rekomendacijomis) aptarimas. III klasių gimnazistų parengtų projektinių (brandos) darbų pristatymo, vertinimo aptarimas. ( A. Bradulskienė)

2. Modulių ir pasirenkamųjų dalykų turinio kokybinė analizė ir pasiūlymų naujam ugdymo planui teikimas (Metodinių grupių pirmininkai).

3. Vertinimo aprašai ir atviros pamokos.

 

Nutarta

1. Metodinėse grupėse aptarti dokumento projektą ,,Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazijos projektinio darbo rengimo, pristatymo, vertinimo ir saugojimo tvarka“ (vadovaujantis Brandos darbo vertinimo rekomendacijomis) ir iki gegužės 6 d. pateikti raštu siūlymus ir pakeitimus A. Bradulskienei.

2. Metodinėse grupėse aptarti modulių ir pasirenkamųjų dalykų turinio kaitą 2013-2014 ir 2014-2015 m.m. ir teikti pakeitimus - siūlymus raštu A. Bradulskienei iki gegužės 6 d.

3. Vykdyti MT 2013-02-28 nutarimus:

Metodinių grupių pirmininkams iki kovo 15 d. parengti ir suderinti su kuruojančiu vadovu atvirų pamokų vedimo ir stebėsenos planus šiems mokslo metams (ekspertai(4), metodininkai (3) per metus).

Metodinių grupių pirmininkams iki kovo 31 d. perduoti (segtuvą ir kompiuterinę laikmeną) mokytojų individualius vertinimo aprašus su recenzijomis (raštu) tolimesnei analizei direktoriaus pavaduotojai ugdymui, ugdymo skyrių vedėjams, direktoriui.

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 249 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5309565
http://1rxpills.com/