Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Valdymas ir savivalda

GERUMO SAVAITĖ ĮVYKO IR PAVYKO

23Tradicinė Gerumo savaitė, kasmet prieš Kalėdas organizuojama gimnazijos mokinių prezidentūros, baigėsi. Dabar tikrai galime džiaugtis, kad mūsų gimnazija – stipri bendruomenė. Gimnazistai, jų tėveliai, mokytojai, buvę mokiniai, Kaišiadorių savivaldybės darbuotojai paaukojo 500 eurų gimnazijoje besimokantiems gimnazistams iš socialiai remtinų šeimų. Padėjome gimnazistams - jų Kūčių stalas buvo  šventiškenis.

SALDAINIŲ dieną gimnazijos mokinių prezidentūros nariai į kiekvieną klasę nešė saldainius su kalėdiniais linkėjimais mainais į auką. Iš pirmokų dosniausi buvo I f klasės mokiniai, iš antrokų – II hs, trečiokų – III hs, ketvirtokų – IV bm-ft klasės  (suaukota 127 eurai).

PYRAGŲ diena nustebino visus pyragų gausa ir nuostabiais skoniais. Nors prašėme kiekvienos klasės iškepti po vieną pyragą, šaunioji II f iškepė net tris, Ifg ir IIhs – po du pyragus. Taip pat dėkojame ir Ia, If, Ifg, Ihs, II fg, III bm, IV bm-ft1, IV bm-ft2, IV hs2 klasėms už kepinius ir mokytojai Jūratei Montrimienei už pyragą ir pagalbą. Skanėstais buvo prekiaujama gimnazijos oranžiniame fojė per pertraukas. Vaišinome pyragais Kaišiadorių rajono savivaldybės darbuotojus. Nedrąsiai, bet nuoširdžiai vaišinosi savivaldybės darbuotojai, aukojo pinigėlius, dėkojame jiems (suaukota 240 eurų).

Trečiadienis – AUKCIONO diena. Per ilgąją pertrauką ir 5–ąją pamoką oranžiniame koridoriuje aukciono vedėjas verslininkas, buvęs gimnazijos mokinys Kęstas Moroza šmaikščiai aukcione pardavinėjo įvairius daiktus, kuriuos aukcionui padovanojo gimnazijos bendruomenė. Aukciono labdaringoji nuotaika buvo užvaldžiusi daugelį gimnazijos mokinių, mokytojų ir net direktorių (suaukota 132 eurai).

Tą pačią dieną aplankėme Kaišiadorių slaugos ligoninės senjorus, palinkėjome jiems sveikatos, padovanojome saldainių.

Ketvirtadienį su socialine pedagoge Giedre Raišuotiene sprendėme, kam reikėtų skirti pinigėlius. Klausėme klasių vadovų ir kuratorių nuomonės. 24 gimnazistai penktadienį gavo kalėdines dovanėles.

Sukurti  Kalėdų stebuklą pavyko!

TURTINGAS NE TAS, KURIS DAUG TURI, O TAS, KURIS TURI KUO DALINTIS!

 

 

Gimnazijos mokinių prezidentūra

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 191 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5311730
http://1rxpills.com/