Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Valdymas ir savivalda

Mokytoja Roma nori į Romą

IMG 0585Per visą respubliką keliauja projektas „Emocija+“. Tai Lietuvos moksleivių sąjungos šių mokslo metų programa, skirta mikroklimato šalies mokyklose gerinimui. Mūsų gimnazijos mokinių prezidentūra taip pat nutarė prisijungti. Projekto tikslas - mokinių ir mokytojų susitikimai neformalioje aplinkoje, bendravimas, artimesnė pažintis. Šį kartą pasikvietėme matematikos mokytoją Romą Greičiutę. Įsikūrę bibliotekos skaitykloje, jaukiai bendravome. Išgirdome įdomių pasakojimų apie mokytojos parašytą naują matematikos vadovėlį. Su malonumu klausėme apie mokytojos pomėgį keliauti, patirtus nuotykius įvairiose kelionėse. Tolimiausia ir įdomiausia aplankyta šalis – Singapūras. Sužinojome, kokie yra azijiečiai, kokia jų kultūra. Dėkojame mokytojai Romai už pasidalinimą įspūdžiais!

Keliauti po svečias šalis nori visi. Mokytoja paskatino to siekti. Linkime mokytojai Romai įgyvendinti savo svajonę ir nuvykti į Romą, į Italiją.

Šiuo susitikimu projektas nesibaigs. Į tolimesnius susitikimus kviesime kitus mokytojus! Juk per pamokas tiek daug išmokstame ir tiek mažai sužinome apie mokytojus.

 

Gimnazijos mokinių prezidentūros narė Greta Karvelytė, III bm-ft1

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 240 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5311342
http://1rxpills.com/