Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

Konferencija Kauno Antano Smetonos gimnazijoje

DSC 0197-12018 m. vasario mėn. Kauno Antano Smetonos gimnazijoje vyko respublikinė mokytojų ir mokinių konferencija „LR prezidentų veiklos įamžinimas ir atminimo puoselėjimas: idėjos ir patirtis“. Ši konferencija taip pat buvo skirta ir Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui paminėti.

Konferencijoje dalyvavo Lietuvos Prezidentų vardais pavadintų gimnazijų ir progimnazijų mokiniai ir mokytojai. Sveikinimo žodį tarusi Kauno Antano Smetonos gimnazijos direktorė Violeta Balčiūnienė pabrėžė, jog prezidentinių gimnazijų bendradarbiavimas yra itin svarbus siekiant ugdyti jaunimo tautinę dvasią, patriotizmą ir pilietiškumą.

Pranešimą „Lietuvos Respublikos Prezidento Algirdo Brazausko veiklos įamžinimas ir atminimo puoselėjimas Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazijoje“ pristatė Ugnė Petrauskaitė (IIhs), o muzikinį kūrinį „Mano Lietuva“ atliko modernaus folkloro studija „Čiutyta“.

Pertraukos metu apsilankėme ir Kauno Antano Smetonos gimnazijos patalpose esančiame Prezidento Antano Smetonos memorialiniame muziejuje – kabinete.

Džiaugiamės jau ne pirmu susitikimu ir bendravimu su Lietuvos Prezidentų vardais pavadintų mokyklų bendruomenėmis.

 

DSC 0206-2

 

Istorijos mokytoja Ona Jodonytė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 223 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5309078
http://1rxpills.com/