Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

Gimnazistų susitikimas su knygos „Dukra“ autore Erika Burinskaite

12Rugsėjo 27 d. įvyko gimnazijos moksleivių susitikimas su knygos „Dukra“ autore Erika Burinskaite, kuri ne tik pristatė savo kūrinį, bet ir pasidalino savo gyvenimiška patirtimi, įžvalgomis.

Autorės knyga tai ne tik pasakojimas apie smurtautojo dukters gyvenimą ir siekį jį pakeisti, bet ir atviras pareiškimas visuomenei, kad apie tai reikia kalbėti ne tik tada, kai žmogus užauga, bet ir tada, kai tai vyksta. Patyčių, smurto artimoje aplinkoje, nepagarbos, tolerancijos stokos apraiškų mūsų visuomenėje gausu ir tai paveldima iš kartos į kartą.  Kaip smurtą paversti Angelu? Kaip susitaikyti su praeitimi ir atleisti? Kaip iš naujo pamilti save, pasitikėti ir patikėti, kad viską pakeisti įmanoma? Autorės nuoširdus ir paprastas bendravimas su moksleiviais nulėmė puikų betarpišką bendravimą. Užteko laiko užduoti klausimus, pasikalbėti po renginio, rašytoja dovanodama savo  knygos egzempliorius gimnazijos bibliotekai nepamiršo būsimiems skaitytojams įrašyti ir savo asmeninį palinkėjimą.

Šis renginys buvo inicijuotas bendradarbiaujant su Kaišiadorių miesto Centro bendruomenės aktyvu ir yra vienas iš daugelio, kurie numatyti praktiškai įgyvendinant Nacionalinę smurto prieš vaikus prevencinę programą.

 

Gimnazijos psichologas Lionius Demjanovas

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 210 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5311311
http://1rxpills.com/