Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

PSICHOLOGINIO IR SOCIALINIO ATSPARUMO UGDYMUI SKIRTAS PSICHODRAMINIO POVEIKIO PATIRTIES UŽSIĖMIMAS-SPEKTAKLIS „HEROJAUS KELIONĖ“

111Spalio 25-ąją nuo 14.00 iki 16.30 val. gimnazijos aktų salėje vyko prasmingas renginys - socialinių pokyčių inkubatoriaus VšĮ „Domus solis“ (vad. Irena Pranskevičiūtė) atstovai bendradarbiaudami su gimnazijos psichologine tarnyba pristatė unikalų psichodraminio poveikio užsiėmimą-spektaklį „Herojaus kelionė“.

„Herojaus kelionė“ – tai unikalus metodas, kuris leidžia per žaidimus, mitus, kūrybą ir vaidybą prakalbinti žmogaus pasąmonėje slypinčias abejones, baimes, nuoskaudas ir ugdyti asmens atsparumą negatyvioms situacijoms per savo galių ir gebėjimų įvertinimą, pripažinimą ir ugdymą.

Užsiėmimas-spektaklis sukurtas bendradarbiaujant su Stalo teatru ir Lietuvos bei užsienio pedagogais, psichologais bei konsultantais specialistais, kurie turi praktinės patirties asmenybės ugdymo srityje.

Užsiėmimo metu (ČIA IR DABAR) buvo atliekamas elgesio poveikio tyrimas, kurio dalyviai buvo patys moksleiviai. Per ntensyvų praktikumą (renginys vyko be jokių pertraukų 2,5 val.) buvo analizuojamas dalyvių atsparumas ir gebėjimas savarankiškai elgtis sudėtingose situacijose, spręsti iššūkius ir pajusti asmeninius pokyčius.

Aktyvus ir atviras moksleivių dalyvavimas renginyje (dalyvių skaičius buvo ribotas) - tai ne tik jų pasitikėjimo savimi ugdymas, bet ir svečių bei gimnazijos specialistų  nuoširdaus bendravimo su gimnazijos auklėtiniais rezultatas. Renginys tapo ne tik pažintinis, bet ir tikslinis, nes numatomas šios veiklos tęstinumas.

Gimnazijos psichologas Lionius Demjanovas

Autoriaus fotograf.

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 228 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5307961
http://1rxpills.com/