Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

Edukacinis konkursas gimnazijoje – protmūšis „KARTU MES LIETUVA“

Lietuvai minint dvi svarbias datas, Vasario 16 – ąją – Lietuvos valstybės atkūrimo dieną - ir artėjančią Kovo 11 – ąją – Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, Švietimo ir mokslo ministerija inicijavo edukacinį konkursą – protų mūšį „KARTU MES LIETUVA“. Juo siekiama puoselėti į Nepriklausomybę atvedusias vertybes – susitelkimą, bendruomeniškumą ir meilę Lietuvos laisvei.

I konkurso etape, kuris vyko vasario 17 d. gimnazijoje, dalyvavo 9 komandos, aktyviai susibūrusios iš I-IV gimnazijos klasių mokinių, mokytojų bei tėvelių. Konkurso dalyviai atsakinėjo į įvairiausius ir netikėčiausius klausimus apie Lietuvą: jos istoriją, kultūrą, gamtą, geografiją ir kt. Po gražios ir atkaklios kovos III vietą laimėjo komanda, kurią sudarė tėčiai Valdas Oleka ir Aidmantas Bernatonis bei Ifg klasės mokinės Rugilė Olekaitė, Teresė Bernatonytė ir Urtė Vaicekauskaitė. II vietą užėmė komanda, kurioje dalyvavo tėtis Artūras Gribačiauskas ir mama Rita Gribačiauskienė bei Ifg klasės mokinės Aušrinė Gribačiauskaitė, Paulina Šakaitė, Gustė Sabanskytė ir Greta Jašauskaitė. Daugiausia taškų surinko ir I vietą laimėjo šie dalyviai: istorijos mokytojas Rimvydas Dekas, geografijos mokytojas Nerijus Plančiūnas, IVbm klasės mokinė Gabija Švenčionytė, IIIbm-ft klasės mokiniai Šalvaitis Dominykas ir Antanas Bernatonis, IIfg klasės mokinys Martynas Juzukonis. Ši komanda atstovaus gimnazijai II etape, kuris vyks viename iš Lietuvos regionų centrų.

Nuoširdžiai dėkojame mokiniams, tėveliams ir mokytojams už dalyvavimą konkurse, Kaišiadorių turizmo ir verslo informacijos centro darbuotojui Viktorui Pinkevičiui už nuotaikingai pravestą renginį, rėmėjams UAB „Gudobelė“ už vaišes. Sveikiname komandas prizininkes ir linkime sėkmės nugalėtojams regioniniame etape.

IMG_7535 IMG_7539 IMG_7559 IMG_7573 IMG_7593 IMG_7595 IMG_7600 IMG_7610

 

Socialinių mokslų mokytojai

Almanto Grigonio, IIhs, fotografijos

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 210 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5310123
http://1rxpills.com/