Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

Pažinome pažįstamus

Lapkričio 20 dieną vyko komandos formavimo konferencija.  Joje dalyvavo prezidentūros nariai, klasių seniūnai su pavaduotojais ir savo noru atėję aktyvūs gimnazijos mokiniai. Daugiausia šiame renginyje dalyvavo gimnazijos pirmokų, o mažiausiai - ketvirtokų. Renginį vedė Lietuvos mokinių parlamento (LMP) Kauno regiono pirmininkė Dominyka Ginelevičiūtė. Dominyka taip pat yra švietimo ir mokslo komiteto narė, „Tamo.lt“ administratorė, Europos jaunimo parlamento padalinio narė, įkūrusi savo verslą „Lift – us“. Nors ji tik vienuoliktokė, tačiau labai daug pasiekusi savo gyvenime. Kaip ir tikėjomės,  ji puikiai atliko savo darbą!

Renginio pradžioje visus mus paskatinti kūrybinei veiklai atėjo gimnazijos direktorius Stanislavas Bernikas ir jaunimo reikalų koordinatorė, o šiek tiek vėliau – skyrių vedėja Loreta Meilutienė. Po įžangos visi aptarėme tikro lyderio bruožus, susėdome ratu ir prisistatėme. Buvo smagu matyti visų šypsenas. Po prisistatymo žaidėme žaidimus. Kiekvienas jų buvo susijęs su renginio tema. Tai lyg praktika po teorijos, kurią aptarėme renginio pradžioje. Visi žaidimai buvo naudingi ir iš jų buvo galima daug ko išmokti, pavyzdžiui, pasitikėti savimi, be jokių emocijų priimti komplimentus ir išmokti juos sakyti kitam. Žinoma, išmokome dirbti komandoje. Bendravimo įgūdžių įgavome žaidime „Laikrodis“. Mums reikėjo kiekvieną valandą (žaidime – minutę) paskirti susitikimą su vis kitu žmogumi. Kalbėjimo temas gavome iš lektorės. Po šio žaidimo pagalvojau, kad kiekvienas mokykloje besimokantis mokinys mato kitus mokinius, tačiau jų gerai nepažįsta. Šis žaidimas ir leido pasijusti laisvam bei artimiau susipažinti kad ir per trumpą laiką su žmonėmis, kuriuos matome kiekvieną dieną. Po visos šios užsiėmimų grandinės veikla buvo kitokia: vakarienė (picos), filmas ir pan.  

Dėkojame Dominykai Ginelevičiūtei, mokinių prezidentūrai, kuratorei Sigitai Čiuželienei ir mokinių prezidentui Andriui, fotografui Almantui ir visiems dalyvavusiems, kad pavyko suorganizuoti šį renginį. Tai buvo neįkainojama patirtis ir, tikiuosi, kad kitais metais taip pat įvyks tokia konferencija, o gal ir dar geresnė!


CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/11/

 

Mokinių prezidentūros narė Erika Stankevičiūtė, III hs

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 251 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5311350
http://1rxpills.com/