Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

Kviečiame į ERASMUS+KA1 projekto „Kūrybiškumo ir inovatyvumo ugdymas gimnazijos veikloje“ vasaros kursų Portugalijoje ir Graikijoje pristatymą

ErasmusLogo                     

Vasarą mūsų gimnazijos mokytojai ne tik ilsėjosi, bet ir tobulino savo profesinius įgūdžius. Direktoriaus pavaduotoja Aldona Bradulskienė ir anglų kalbos mokytoja Audronė Nastajienė liepos mėnesį vyko į Graikiją, į Atviros Atradimų Erdvės vasaros mokyklą (Open Discovery Space Summer Academy), kur lankė mokyklų tobulėjimo ir naujovių diegimo kursus, skirtus mokytojams ir mokyklų vadovams. Šių kursų tikslas - skatinti inovacijas mokyklose bei mokyti mokytojus ir Europos mokyklų vadovus sėkmingai tarpininkauti diegiant naujoves savo mokyklose, taip pat skatinti mokyklas ir mokytojus įsijungti į atviras mokymosi bendruomenes ir taip pagerinti mokymosi kokybę.

Matematikos mokytoja Danutė Čiurinskienė ir informacinių technologijų mokytoja Vilma Dzimidavičienė savo kompetencijas tobulino Portugalijoje vykusiuose kursuose - „Kūrybiškumo ir inovacijų skatinimas“, kurių pagrindinis tikslas buvo naujai pažvelgti į ugdymo procesą ir padėti mokytojams tapti kūrybiškiemss ir inovatyviems naudojant naujausias IKT priemones. Kursuose dalyvavo mokytojai iš septynių šalių: Graikijos, Bulgarijos, Makedonijos, Rumunijos, Italijos, Latvijos ir Lietuvos. Pagrindinės darbo kryptys buvo šios: didinti mokinių pasitikėjimą savimi skatinant jų kūrybinį mąstymą ir vaizduotę; išlaikyti didesnę mokinių motyvaciją dirbant mažose grupėse; aktyviai ir konstruktyviai įtraukti mokinius į pamokos veiklą; skatinti mokinius imtis atsakomybės už savo pačių mokymąsi; gerinti komandinio darbo įgūdžius; pasikeisti šalių praktika ir patirtimi, kaip mokiniai kūrybiškai ir inovatyviai gali dirbti bendradarbiaudami.

Parsivežėme daug puikių minčių, kaip kūrybiškai ir inovatyviai naudojant naujausias informacines komunikacines technologijas tobulinti ugdymo procesą.

Kviečiame visus spalio 28 dieną 9 valandą į šių kursų pristatymą gimnazijos bendruomenei.Jis vyks gimnazijos bibliotekos skaitykloje.

Projekto dalyvės

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 191 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5312386
http://1rxpills.com/