Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

„AŠ ŽINAU!“

protmis 1protmis 2Balandžio 26 dieną (kasmet paskutinį balandžio sekmadienį) minima tarptautinė Gyvybės diena, kurios tikslas – paskatinti visuomenę daugiau dėmesio skirti žmogaus gyvybės prasmei ir vertei, atkreipti dėmesį į abortų ir eutanazijos problemas. Balandžio 27-oji – Tarptautinė triukšmo prevencijos diena. Vis labiau pripažįstama, kad triukšmas sukelia ne tik nepatogumų, bet ir sveikatos sutrikimų. Pasaulio sveikatos organizacija visuotinį triukšmą, įskaitant ir eismo triukšmą, vertina kaip rimtą pavojų žmonių sveikatai. Šią dieną visi kviečiami susimąstyti, kaip kiekvienas iš mūsų gali prisidėti prie triukšmo intensyvumo mažinimo.

Balandžio 29 dieną – Imunologijos diena. Ši diena minima visoje Europoje. Imunologijos mokslo, gilesnio žmogaus vidinių apsauginių sistemų pažinimo ir dėl atrastų vakcinų žmonės neserga itin pavojingomis užkrečiamosiomis ligomis, nusinešusiomis daugybę gyvybių epidemijų metu.

Minint šias sveikatai svarbias datas, I-IV gimnazijos klasių mokiniai prisijungė prie protų mūšio „AŠ ŽINAU!“, kurį vedė mokiniai Rugilė Zizaitė ir Martynas Vasiliauskas. Protmūšyje rungėsi 5 komandos. Renginio metu mokiniai ne tik tikrino savo žinias, tačiau jas ir pagilino – daugiau sužinojo apie minimas svarbias sveikatai dienas. Mokinių atsakymus vertino išrinkta komisija, kurią sudarė Sigita Čiuželienė (III klasių kuratorė), Giedrė Danilovienė (socialinė pedagogė), Vaida Paliukėnaitė (visuomenės sveikatos priežiūros specialistė). Suskaičiavus balus paaiškėjo, kad protų mūšį „AŠ ŽINAU!“ laimėjo komanda, kurią sudarė Karolina Astrauskaitė, Giedrė Ivoškaitė, Gintautė Plentaitė, Augustė Barzdaitė. Sveikiname nugalėtojas!

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Vaida Paliukėnaitė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 214 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5308577
http://1rxpills.com/