Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Renginiai

Draugiškiausias bendraklasis

 

Draugystė - tai pati reikalingiausia gyvenime dorybė, reikalinga ir turtingiems, ir vargstantiems. Niekas nenorėtų gyventi be draugų, net jeigu ir būtų pertekęs visų kitų gėrybių. / Aristotelis/

Besibaigiant mokslo metams, daugybė gimnazistų buvo šiltai pamaloninti ir jie to tikrai nusipelnė!

Birželio 6 dieną apdovanojome jau antrus metus iš eilės draugiškiausius bendraklasius. Buvo daug šypsenų, gerų emocijų. Draugiškiausių bendraklasių rinkimų idėja gimė pernai per „Savaitės be patyčių“ akciją. Manau, kad geriausia profilaktika prieš smurtą ir yra gerumo, draugiškumo ir kitokio pozityvumo (kurio tarp mūsų, beje, taip pat yra labai daug) įvertinimas, ir parodymas kitiems. Tai turi būti didelis pavyzdys kitiems, juk tai yra didžiausios žmogaus vertybės ir dorybės,  padedančios mums visiems jaustis laimingiems.

Dėkojame visiems, kurie dalyvavote šiuose rinkimuose! Dėkojame mūsų gimnazijos draugiškiausiems! Labai smagu, kad Jūs esate! Dėkojame socialinei pedagogei Rasai, padėjusiai organizuoti šventę, visuomenės sveikatos priežiūros specialistei Rasai, kuri parūpino mielų dovanėlių, dėkojame gimnazistų prezidentūrai, kuri nupirko gėlių ir suteikė daug džiaugsmo ir smagių akimirkų visiems.

Mūsų draugiškiausieji yra Deimantė Čiurinskaitė, Ina Petrokaitė, Ugnė Vainaitė, Darius Šimašius, Aivaras Bandžius, Elžbieta Liutkevičiūtė, Ingrida Veličkaitė, Laura Žilionytė, Akvilė Lučiūnaitė, Gabrielė Tamošiūnaitė, Vaida Gudavičiūtė, Jovita Ivoškaitė, Greta Kertenytė, Mindaugas Radvila, Julius Matačiūnas, Rokas Kairiūkštis, Rūta Bužavaitė, Eglė Dabkevičiūtė, Milda Kviecinskaitė.


CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/draugiskas_2013/

Psichologė Renata Stonienė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 515 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5316491
http://1rxpills.com/