Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Administracinė informacija

Sveikinimas 93-ojo gimnazijos gimtadienio proga

Yra gyvenime ir praeitis, ir ateitis,

Ir dideli darbai, ir didelės svajonės.

 

Bendruomenė – lyg bičių avilys, į kurį darbščiosios bitutės lašas po lašo neša nektarą ir gamina medų. Štai jau 93 metai, kai pildomas Kaišiadorių gimnazijos avilys.

Gal pamenate, kad 1924 metais vasario pirmą dieną Kaišiadorių mokykla tapo vidurine mokykla. Tai tikroji Kaišiadorių mokyklos, teikiančios vidurinį išsilavinimą, gimimo diena.

Dar norėčiau priminti itin svarbias mokyklos istorijos datas. 1937 metų rugsėjo 1 dieną Kaišiadorių vidurinė mokykla tapo Kaišiadorių gimnazija, o 2010 metais atkuriama gimnazija (vėl suteikiamas gimnazijos, kurioje mokosi tik gimnazistai, statusas), todėl šiandien nominuotiems gimnazistams įteiksime atminimo medalius su gimnazijos įkūrimą ir atkūrimą primenančiomis datomis.

Kaip jaučiasi tiek daug metų sulaukusi gimnazija? Jaunatviškai, nes dauguma gimnazistų ne tik jauni ir gražūs, bet ir darbštūs, talentingi, išradingi, gimnaziją garsinantys akademiniais, meniniais ir sportiniais pasiekimais. Be abejo, didžiuojamės kūrybinga, gebančia įveikti iššūkius mokytojų komanda ir darbščiu aptarnaujančiu personalu.

Džiaugiuosi, kad visų mūsų dėka 93-iąjį gimtadienį švenčianti gimnazija turi ir, tikiuosi, turės išskirtinį savo veidą ne tik rajone, bet ir Lietuvoje. Gimnazija siekdama būti moderni ir konkurencinga tikisi, kad jos mokiniai garsins ne tik save, gimnaziją, Kaišiadoris, bet mūsų tėvynę Lietuvą. Galbūt ir šiandien tarp mūsų yra gimnazistų, kurie pasieks tokių aukštumų kaip buvę mokiniai: prezidentas Algirdas Brazauskas, kardinolas Vincentas Sladkevičius, žymūs mokslininkai, menininkai, sportininkai, inžinieriai, vadovai.

Mieli gimnazistai, gyvenimo keliai vos matomi, bet jų labai daug ir jie labai platūs, vis dar nežinomi...  Linkiu žengti jais drąsiai, nebijoti atradimų.

Mokytojai ir visi darbuotojai, lai kasdieniuose Jūsų darbuose ir rūpesčiuose lieka vietos ir Algirdo Brazausko gimnazijos Alma Mater dvasiai, įkvepiančiai naujiems iššūkiams.

Su gimtadieniu!

 

Stanislavas Bernikas

Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazijos direktorius 

 


CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/93GIMT/

 

 

      

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 221 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5310824
http://1rxpills.com/