Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Administracinė informacija

„Wake Up!“

DSC 15452015 metų lapkričio 21 dieną Kaišiadoryse įvyko antrasis respublikinis pradedančiųjų lėkščiasvydininkų turnyras „Wake Up!“  Šiemet, kaip ir praėjusiais metais, turnyre dalyvavo 8 komandos iš įvairių Lietuvos miestų: Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Kaišiadorių. Turnyras stebino žaidėjų užsidegimu ir įnirtinga kova, tačiau labiausiai įtemptos varžybos vyko finale, kai žaidė „Žalieji Velniai 1“ (Kaišiadorys) ir „Kylantys drambliai“ (Kaunas). Žaidimo pabaigoje išaiškėjo, kad šiais metais pati pajėgiausia komanda yra „Žalieji Velniai 1“, iškovojusi 1-ąją vietą rezultatu 11:8. Na, o turnyro naudingiausiais žaidėjais tapo „Žaliųjų Velnių 1“ komandos nariai  Simona Kursevičiūtė ir Adomas Vaicekauskas.
Dėkojame mūsų turnyro globėjui merui Vyteniui Tomkui, Kaišiadorių jaunimo reikalų koordinatorei Eglei Grendienei, Algirdo Brazausko gimnazijos direktoriui Stanislavui Bernikui.
Taip pat esame dėkingi rėmėjams - įmonei „Saulės zuikutis“ , turnyro populiarintojams tinklapio  kaišiadoriečiams.lt darbuotojams, Kaišiadorių turizmo ir verslo centrui. Visų dėka galėjome surengti dar kokybiškesnį turnyrą nei pernai.

Robertas Šustavičius

DSC 1457

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 219 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5311609
http://1rxpills.com/