Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Administracinė informacija

Įžiebkime gerumo žvaigždę!

Kalėdos – tai gerumo, bendrystės ir vilties metas. Tai laikas, kai žmonės atleidžia, susitaiko ir padeda vieni kitiems. Šios gražios šventės proga gruodžio 15 – 19 dienomis Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazijoje vyko jau tradicija tapusi gerumo savaitė Įžiebkime gerumo žvaigždę“. Visą savaitę gimnazijoje vyko įvairūs renginiai, kurių metu visa gimnazijos bendruomenė buvo kviečiama aukoti ir savo šiluma dalintis su arčiausiai esančiais, kasdien sutinkamais mokiniais bei jų šeimomis, kurioms labiausiai reikalingas mūsų dėmesys ir gerumas.

Pirmąją gerumo savaitės dieną – pirmadienį – gimnazistai ir jų mokytojai buvo vaišinami saldainiais ir kviečiami pasiklausyti gerumo ir vilties istorijų. Antrą dieną visi galėjo skanauti gimnazistų kepinių, o trečiadienį visi buvo pakviesti į gimnazijos aktų salę kartu žiūrėti filmą. Visų renginių metu kiekvienas gimnazistas, mokytojas ar kitas bendruomenės narys galėjo aukoti gimnazistų šeimoms. Ketvirtadienį įvyko finalinis gerumo savaitės renginys – labdaros vakaras – aukcionas, kuriame prie šios gražios kalėdinės misijos buvo kviečiami prisijungti ne tik gimnazistai, jų tėvai ir mokytojai, bet ir Kaišiadorių miesto verslininkai. Aukciono dalyviai aukoti galėjo įsigydami įvairius gimnazistų sukurtus meno dirbinius.

Visos gerumo savaitės metu buvo surinkta 3220 Lt, visi šie pinigai penktadienį buvo atiduoti gimnazistams ir jų šeimoms, kurioms jų reikia labiausiai. Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija nuoširdžiai dekoja visiems, prisidėjusiems prie šios prasmingos savaitės: gimnazistams, jų tėvams, mokytojams, administracijos darbuotojams ir kitiems gimnazijos bendruomenės nariams, kurie padėjo įžiebti gerumo žvaigždę gimnazistų šeimose. Ypatingai dėkojame finalinio gerumo savaitės vakaro dalyviams, Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazijos mokinių prezidentūrai, mokytojui Č. Kriščiūnui ir modernaus folkloro studijai ͵͵Čiutyta‘‘, gimnazijos direktoriui S. Bernikui ir prie renginio prisidėjusiems mokytojams J. Montrimienei, A. Ostašenkovienei ir R. Kriugždai. Už gražius meninius darbus dėkojame gimnazistėms J. Bagdonaitei, I. Rimaitei, M. Norkūnaitei, M. Kairevičiūtei, S. Masalskaitei, G. Belekevičiūtei ir N. Nevulytei. Už jaukią renginio nuotaiką ir pasirodymus dekojame J. Jackevičiūtei, G. Davidavičiūtei, G. Sidekerskytei, G. Raudeliūnaitei, M. Karčiauskui, A. Bandžiui, M. Savickui ir J. Vaitelei. Ypatingą AČIŪ tariame šauniajam aukciono vedėjui Kęstui Marozai. Taip pat dėkojame Kaišiadorių rajono merui R. Urmilevičiui ir vicemerui R. Kubiakui, už skaniais vaišes renginio metu dėkojame UAB Gudobelei“ ir jos direktoriui M. Jusevičiui, taip pat UAB Savex‘‘, kurios dėka galėjome įrėminti gimnazistų darbus, UAB ͵͵Autosprarnams‘‘, SWED bankui, UAB Divendos“ direktoriui V. Gudeliauskui ir pramogų centro Pas Radvilą‘‘ vadovui A. Radvilai. Tariame nuoširdų AČIŪ visiems, nepamirštantiems tų, kuriems labiausiai reikia mūsų šilumos, gerumo, pagalbos ir vilties. Dėkojame už jūsų gerumą!

Gintarė Janauskaitė IV bm kl.


CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/labdara_2014/

Nuotraukos Ritos Tadarauskienės

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 53 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5307602
http://1rxpills.com/