Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Administracinė informacija

Tarptautinėje konferencijoje Estijoje

Birželio 5–8 d. Taline, Estijoje, vyko devintoji tarptautinė UNESCO tinklo Baltijos jūros projekto konferencija „Mokslo kaita“. Konferencijoje dalyvavo 195 dalyviai iš 9 Baltijos jūros regiono šalių bei svečiai iš Japonijos.

Renginio dalyvius sveikino UNESCO komisijos generalinė sekretorė Kerli Gutman, Estijos mokslo ir tyrimų ministerijos atstovė Imbi  Henno, Baltijos jūros projekto pirmoji koordinatorė Liisa Jaaskelainen. Paskaitas apie Baltijos jūros kaitą, grėsmes, biologinės įvairovės apsaugos priemones skaitė geriausi Estijos ir kitų šalių jūrų biologijos specialistai.

Konferencijoje dalyvavo ir pranešimą apie mūsų gimnazijoje atliktų oro taršos tyrimo metodų kaitą pristatė trečiokai Monika Kunigonytė ir Martynas Žilionis.

Buvo organizuojami įvairūs užsiėmimai, tokie kaip „Biologinė įvairovė Baltijos jūroje“ „Invazinių rūšių paplitimas ir dinamika“, „Baltijos jūros dugno rūšių paplitimo GIS modeliavimas“ ir kt. Taip pat vyko ekskursijos į rytų ir vakarų Estiją – dalyviai susipažino su šalies gamta, kraštovaizdžiu, istorija. Vakarais vyko šalių prisistatymai: mokiniai šoko, bendravo, ragavo tradicinius valgius, pažino draugus, kuriems rūpi aplinkosauga ir Baltijos jūra.

 
CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/chemija/BJP2015/

 

 Daugiau  informacijos  http://www.lmnsc.lt/lt/naujienos/1637

 Chemijos mokytoja Laima Sabaliauskienė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 198 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5311254
http://1rxpills.com/