Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Mokiniams ir tėvams

Interaktyvūs gimnazistų psichoemocinio stabilumo užtikrinimo mokymai

Siekiant užtikrinti moksleivių asmenybinį augimą spalio 4 dieną „Menų ir mokymo namai“ lankėsi mūsų gimnazijoje, čia vyko interaktyvūs psichologiniai Forumo ir Vaizdinių teatrų mokymai. Gausus moksleivių dalyvavimas pirmojoje mokymų dalyje leido betarpiškai susipažinti su žymaus teatro inovatoriaus brazilo Augusto Boalo metodika. Ši metodika remiasi praktiniu socialinio aktyvumo būdu, kai esamą situaciją galima keisti kelis kartus ją permodeliuojant ir įtraukiant pačius žiūrovus. Šių mokymų vedėja aktorė ir Forumo teatro direktorė Raminta Vaičekonytė, derindama aktorinius gebėjimus ir savo psichologines žinias, siekė ne tik pristatyti metodikos subtilumus, bet ir pažinti gimnazistų rūpesčius bei nuotaikų kaitos ypatumus. Aktyvus moksleivių dalyvavimas praktiniuose užsiėmimuose buvo grindžiamas ir jų mokėjimu išreikšti savo nuomonę bei argumentuoti savo įsitikinimus nebijant kitų kritikos.

Mokymų dalyviai patys parengė ir pristatė Forumo teatro etiudus ir juos aktyviai modeliavo siekdami optimaliausio problemos sprendimo varianto. Aktyviausi renginio dalyviai buvo apdovanoti organizatorių knygomis.

Šis renginys buvo inicijuotas bendradarbiaujant su Kaišiadorių miesto Centro bendruomenės aktyvu ir yra vienas iš daugelio, kurie numatyti praktiškai įgyvendinant Nacionalinę smurto prieš vaikus prevencinę programą.

 


CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/17psicholigija/

 

Gimnazijos psichologas Lionius Demjanovas

Nuotraukos autoriaus

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 105 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1311
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5285931
http://1rxpills.com/