Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Mokiniams ir tėvams

Informacija mokinių tėvams

    

2016 m. gruodžio 8 d. nuo 14.00 iki 20.00 organizuojama tėvų-mokinių diena, kurios metu Jūs (pageidautina kartu su dukra ar sūnumi) galėsite susitikti ir individualiai pakalbėti su mokytojais ir/ar gimnazijos administracija.  

Siekdami taupyti Jūsų ir mokytojų laiką, sklandžiai organizuoti individualius pokalbius, kuriems skiriama iki 15 minučių, kviečiame iš anksto užsiregistruoti: parašyti mokytojui per elektroninį dienyną laišką apie pageidaujamą pokalbio laiką. Mokytojas Jums žinute per elektroninį dienyną praneš galimą pokalbio pradžios laiką arba pasiūlys kitą įmanomą pokalbio laiką. Gauta iš mokytojo žinutė apie suderintą pokalbio laiką yra registracijos patvirtinimas. Jeigu individualų pokalbio laiką su mokytojais derinsite kitais būdais (pvz., sms žinute, pokalbiu, telefonu ir pan.), mokytojas Jums žinute per elektroninį dienyną vis tiek praneš pokalbio laiką ir vietą. Jei per dvi paras tokios žinutės nesulauktumėte, priminkite mokytojui apie Jūsų susitarimą, kad jis užregistruotų individualaus pokalbio laiką. Jeigu registruositės nedelsdami, Jums pavyks susidaryti patogiausią pokalbių grafiką, ypač tais atvejais, kai norėsite pasikalbėti su keletu mokytojų, todėl registracijos neatidėliokite paskutinei dienai. Atkreipiame dėmesį, kad registracija nuo gruodžio 7 dienos 19 val. nevykdoma.
Kilus neaiškumams dėl tėvų-mokinių dienos organizavimo prašau kreiptis į pavaduotoją ugdymui Aldoną Bradulskienę el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Aldona Bradulskienė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 228 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5310648
http://1rxpills.com/