Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Naujienos

„Rašaluotų pirštų” komanda apibendrino mokslo metų veiklą

apirinjame lankusbandome iebti ugn„Rašaluotų pirštų” komanda tradiciškai savo veiklą apibendrina mokslo metų pabaigos išvykoje. Šįkart apie nuveiktus ir nenuveiktus darbus, įgyvendintas ir neįgyvendintas idėjas, kitų metų planus ir užmojus kalbėjomės Kernavėje. Lankėmės ir neseniai atnaujintame valstybiniame Kernavės archeologijos ir istorijos muziejuje, dalyvavome edukacinėje programoje „Nuo tyrimo iki eksperimento ir rekonstrukcijos”: mokėmės įžiebti ugnį, šaudyti iš lanko, atpažinti strėlių rūšis, gaminti atspaudus ant beržo tošies, „pažaidėme” archeologus, tyrinėjome iš žvėrių kailių padarytas palapines, atstojusias senovės lietuviams gyvenamuosius būstus... Įsitikinome, kad jau senovėje Lietuvos žmonės buvo labai išradingi. O ši savybė labai reikalinga mums – žurnalistams, turintiems ne tik pateikti informaciją, bet ir sudominti, pritraukti skaitytoją.

Įkvėpimo kurti ir naujų idėjų kilo ir po apsilankymo ant žavaus Karmazinų piliakalnio, nuo apžvalgos bokšto žvelgiant į nuostabias Neries regioninio parko apylinkes, ne ką mažiau įspūdingas buvo ir pasivaikščiojimas Dūkštų ąžuolyno pažintiniu taku.

Rugsėjį „Rašaluotų pirštų” komandos senbuviai grįš kupini naujų minčių, jėgų ir labai lauks žingeidžių, kūrybingų, aktyvių gimnazistų, norinčių įsilieti į laikraščio komandos darbą. Rašaluokimės!

Lietuvių kalbos mokytoja Živilė Kursevičienė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 244 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5308146
http://1rxpills.com/