Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Karjeros centras

Paskaita apie LSMU studijų programas

LSMUGimnazijoje viešėjo Lietuvos Sveikatos mokslų universiteto studentų ir dėstytojų grupė, kuri labai informatyviai pristatė visas šio universiteto studijų programas.

Paskaita prasidėjo nuo Veterinarijos akademijos gyvūnų mokslo ir gyvūno ir žmogaus sąveikos specialybių. Kinologija, žirgininkystė, egzotiniai gyvūnai, felinologija - tai studijų programų sritys, kuriomis gali domėtis studentai. Pristatytos maisto mokslo, veterinarinės maisto saugos ir veterinarinės medicinos specialybės. Virtualiai apsilankėme laboratorijose, stambiųjų ir smulkiųjų gyvūnų klinikose, kur studentai atlieka praktiką. Apie visuomenės sveikatos priežiūros specialybę pasakojo I kurso studentė. Jos specialybės atstovai užsiima įvairių ligų profilaktika. Studentė džiaugėsi, kad mokosi atnaujintame fakultete, netoli yra ir bendrabutis. Įdomus studentiškas laisvalaikis: sportas, menų būreliai.

Buvo pristatytos ir medicinos akademijos specialybės: ergoterapija, kineziterapija, medicininė ir veterinarinė biochemija, medicininė ir veterinarinė genetika, farmacija, sveikatos psichologija, medicina, odontologija, slauga, akušerija – tai tos programos, kurios gimnazistus domino labiausiai. Gimnazistai sužinojo ir apie naują specialybę, sveikatos priežiūros informatiką, kuriai kartu su KTU ruošia šis universitetas. Šiemet diplomus gaus pirmieji šios specialybės absolventai.

Visų LSMU specialybių konkursiniai balai įpareigoja gimnazistus jau dabar rimtai kibti į mokslus.

 

Karjeros koordinatorė Rita Marozienė

 

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 202 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5311136
http://1rxpills.com/