Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Karjeros centras

NEPAMIRŠK PARAŠIUTO!

Šias mokslo metais Kauno ir Utenos regionų gimnazijose startuoja naujas pilotinis jaunimo pilietiškumo ir socialinės atsakomybės ugdymo projektas „Nepamiršk parašiuto“. Projekto iniciatorius – Valstybinio socialinio draudimo fondo valdyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

Projekto tikslas – informuoti besiruošiantį savarankiškam gyvenimui jaunimą apie socialinio draudimo sistemą Lietuvoje, SODRĄ. Gimnazistai turi sužinoti, kokią naudą, socialinę apsaugą įvairiais gyvenimo atvejais užtikrina kiekvienam asmeniškai ir visai visuomenei socialinis draudimas SODRA. Projekto baigiamojo etapo metu, įvertinus moksleivių žinias ir įvertinus  grįžtamąjį ryšį iš mokytojų, SODROS lektoriai ir projekto kuratoriai parengs pasiūlymus dėl tolesnės moksleivių švietimo plėtros visoje Lietuvoje.

Mūsų gimnazija aktyviai dalyvauja šiame projekte. Projekto baigiamoji dalis – protmūšiai. Gimnazistės trečiokės Paulina ir Kristina Balnytės, Teresė Bernatonytė, Paulina Šakaitė ir Tanita Šalomskaitė dalyvavo protmūšyje, kuriame susirungė visų Kaišiadorių rajono gimnazijų komandos ir tapo nugalėtojomis. Regiono etapas vyks Kaune, kur susirungs Jonavos, Kaišiadorių, Kauno ir Kėdainių gimnazijų komandos. Baigiamasis etapas vyks Vilniuje.

Linkime šauniai komandai sėkmės.

 


CSS Gallery:
Could not find folder /var/www/clients/client1166/web1609/web/images/stories/cssgallery/17sodra/

 

Projekto „Nepamiršk parašiuto“ koordinatorė  Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazijoje

Rita Marozienė

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 222 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5312584
http://1rxpills.com/