Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

 


Žinios ir įgūdžiai brangiausias ir didžiausias

jaunimo turtas - padėkime gimnazistams
jį sukaupti.


Gerbiami tėvai, mokytojai, gimnazijos rėmėjai,

   Algirdo Brazausko gimnazija džiaugiasi Jūsų 2011 m. skirta 4567 Lt parama. 2012 m. kovo mėn. 21 d. vykusio gimnazijos tėvų komiteto ir klasių tėvų komitetų siūlymu parama bus panaudota ugdymo(-si) sąlygų gerinimui ir gimnazistų skatinimui, vadovaujantis mokinių prezidentūros ir gimnazijos tėvų komiteto sprendimais. Visa gimnazijos bendruomenė nuoširdžiai dėkoja už paramą ir viliasi, jog ir kitais metais taip pat aktyviai tęsite savanorišką gimnazijos rėmimą. Esant nepakankamam finansavimui, Jūsų parama labai reikalinga.

  Nusprendę už 2011 metus skirti paramą Algirdo Brazausko gimnazijai, Jūs tai galite padaryti užpildę prašymą formą FR0512 ir iki 2012 m. gegužės mėn. 1 d. pateikę ją mokesčių inspekcijai elektroniniu būdu (https://deklaravimas.vmi.lt), įteikdami tiesiogiai mokesčių administratoriui (306 kab.) arba išsiųsdami paštu. Pildant prašymą reikalinga informacija: gimnazijos kodas - 190596280, įstaigos pavadinimas – Kaišiadorių rajono Algirdo Brazausko gimnazija, adresas – Gedimino g. 65, Kaišiadorys. Pateikiame formos pildymo pavyzdį

 Pateikti prašymą gali padėti ir gimnazija - Jums tereikia užpildytą sutikimo formą perduoti savo vaiko klasės auklėtojai ar klasių kuratorei.

  Be Jūsų negalėtume džiaugtis ir didžiuotis tuo, ką turime, jaukia ir modernia gimnazija. Iš anksto dėkojame.

Pagarbiai

gimnazijos direktorius Stanislavas Bernikas

 


RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 285 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5312243
http://1rxpills.com/