Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Verta perskaityti

Naujienos bibliotekos fonduose

                                    scan0005  scan0006

Jacobs I. Vilko vaikas: neįtikėtina Rytprūsių mergaitės Liesabeth Otto gyvenimo istorija.-Vilnius:Briedis, 2017.- 312 p.

Su vaikais bėgdama nuo sovietų armijos, badu miršta septynmetės Lyzabetės mama. Lyg to būtų maža, ieškodama maisto mergaitė pasimeta nuo vyresniųjų brolio ir sesers ir vienui viena atsiduria Lietuvoje. Čia metų metus klajoja, nakvoja daržinėse, tvartuose arba po tiltais, elgetauja, vagiliauja, stengdamasi išgyventi. Jos niekam nereikia, ji niekam nerūpi...

 

Viliūnė G. Vilniaus Madona: romanas.- Vilnius: Alma litera, 2017.- 248 p.

XVI amžiaus ir mūsų dienų Vilnius. Lietuvos didžiojo kunigaikščio Aleksandro dvaro intrigos ir legendomis apipinta Aleksandro ir Maskvos kunigaikštytės Elenos meilė. Mūsų laikus pasiekusios senovinės ikonos paslaptys ir detektyvinė istorija. Knyga, kupina netikėtų veiksmo vingių, meilės, aostrų ir intriguojančių senojo ir mūsų dienų Vilniaus mįslių. Į Elenos ikonos paieškas įsitraukusių knygos personažų ir skaitytojų laukia beprotiškos lenktynės ir intriguojanti kelionė po vingrias Vilniaus gatves, šventyklas, nuošalius užkaborius ir miesto istoriją.

 

Bibliotekininkės

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 224 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5309589
http://1rxpills.com/