Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Verta perskaityti

Nori būti normalus ar laimingas?

 

 

      knyga1Betz R. Nori būti normalus ar laimingas: naujai suvokime gyvenimą ir meilę.- Vilnius: Gimtasis žodis, 2012 .- 192 p.

Nori būti normalus ar laimingas? parašyta paprastai ir suprantamai – kiekvienam vyrui ir kiekvienai moteriai. Galbūt vis dar manai, kad gyvenimas sudėtingas ir kitoks negali būti. Aš tave patikinu: jį lengva suprasti ir lengva pakeisti. Tik mes jį padarome komplikuotą ir save apsunkiname. Jei ir toliau nori priklausyti tiems, kurie rauko kaktą ir abejoja, tebūnie. Tai tavo sprendimas. Bet žinok, kad tokiu elgesiu sau kenki. Kiekvienas ilgisi meilės sau, visiems žmonėms ir gyvenimui. Ir kiekvienas nesunkiai gali apsispręsti ir rinktis naują gyvenimą.
Skaityk šią knygą širdimi ir galva. Knygos gali pakeisti gyvenimo kelią. Skaitydamas žmogus įsitraukia į sakinių energiją ir į tai, kas slypi tarp eilučių. Rašiau su didele meile. Jei atversi širdį, tu ją pajusi ir priimsi. Ji gali padaryti stebuklą tavo gyvenime, jei leisi.
Robert Betz

Vokiečių psichologas ir bestselerių autorius Robert Betz – populiarus gyvenimo mokytojas. Jo seminarų kasmet išklauso daugiau kaip 30 000 žmonių, o knygos verčiamos į užsienio kalbas, leidžiamos dideliais tiražais ir skaitytojų vadinamos geriausiomis patarimų knygomis.

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 229 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5313605
http://1rxpills.com/