Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija

Paieška

Vertėjas

Lithuanian English French German Italian Russian Spanish
Designed by:

Verta perskaityti

Smegenų mankšta

 

 

     knyga2 Schirrmacher F. Smegenų mankšta: kaip naudotis galva.- V.: Gimtasis žodis, 2013.- 128 p.

Knygoje paprastai, suprantamu stiliumi pasakojama, kaip senatvėje pagerinti atmintį, kaip valdyti prisiminimus, išmokti medituoti, patariama, kaip mąstyti, kad pasijustume laimingi, nes minčių pobūdis gali keisti ne tik psichiką, bet ir smegenų struktūrą. Analizuojama, ar eilėraščių mokymasis atmintinai ir grojimas muzikos instrumentais padeda tobulinti smegenų veiklą ir kokią įtaką smegenims daro besaikis jaunosios kartos sėdėjimas prie kompiuterių.

Ar sulaukę senatvės galime pagerinti atmintį? Ar galime valdyti prisiminimus? Ar mintys gali pertvarkyti smegenis? Ar lavindamiesi galime smegenis perkonstruoti? Ar galime padėti vaikams išugdyti jų mąstymo aparatą? Ar mąstymas padaro mus laimingus, o jeigu taip, kaip reikėtų mąstyti, kad taptume laimingi?

Treniruojamos smegenys gali net atjaunėti, jas galima formuoti labiau, negu anksčiau įsivaizdavome. Visa tai nušviečiama pateikiant šiek tiek informacijos apie mūsų smegenų veiklą, jų struktūrą ir įtaką kasdieniam gyvenimui. Apie tai svarsto būrys žinomų specialistų.

RENGINIŲ KALENDORIUS

Prisijungti

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 224 svečiai (-ių) ir narių nėra

Skaitliukas

Lankytojai
28
Straipsniai
1317
Nuorodos
3
Straipsnių peržiūrėjimai
5309959
http://1rxpills.com/